شرکت فنی مهندسی ساپرا صنعت

شرکت فنی مهندسی ساپرا صنعت

تأمین و راهبری تجهیزات امنیتی F5- Fortinet و تجهیزات ذخیره سازی HPE

021-76871880
سبد خرید ( 1 مورد)

رم ‌سرور اچ پی

خرید رم سرور اچ پی فروش رو سرور HP

رم سرور اچ پی (HPE Server Ram)

خرید رم سرور اچ پی فروش رو سرور HP

رم‌‌سرور اچ‌پی نسل ۱۰ (HP G10 Server Memory Ram)

رم‌‌سرور اچ‌پی نسل ۹ (HP G9 Server Memory Ram)

رم‌‌سرور اچ‌پی نسل ۸ (HP G8 Server Memory Ram)

رم‌‌سرور اچ‌پی نسل ۷ (HP G7 Server Memory Ram)

رم‌‌سرور اچ‌پی نسل ۶ (HP G6 Server Memory Ram)

رم‌‌سرور اچ‌پی نسل ۵ (HP G5 Server Memory Ram)

 

رم ‌سرور اچ پی در هنگام پیکر بندی سرورهای hp ، یکی از مهم ترین اجزا محسوب می گردد. رم سرور ها با توجه به مدل سرور و سخت‌ افزار پردازشی آن از انواع مختلفی برخوردارند.

چرا افزایش رم سرور اچ پی ضروری است؟

به کمک رم سرور اچ پی می توانید عملکرد سرورهای HPE را بهبود ببخشید. سطح عملکردی که می تواند توسط سرورهای HP در اختیار شما قرار بگیرد، کاملا به میزان نیاز شما براساس حجم کاری تان، مربوط است و می تواند برای شما سفارشی سازی گردد.

جهت مشاهده تمامی محصولات رم به فروشگاه ساپرا مراجعه نماید

انتخاب رم سرور مناسب

انتخاب رم مناسب به ‌منظور دستیابی به اطمینان حداکثری، عملکرد و بازده بیش ‌تر سرور بسیار حائز اهمیت است.

حافظه های هوشمند اچ پی (HPE Smart Memory) پیش از عرضه، کاملا تست شدند و به کمک نرم‌ افزار اختصاصی  شبیه‌ سازی محیط‌ های عملیاتی در سرورهای پرولیانت HP تنظیم شده اند.

این نوع از حافظه که توسط کمپانی HP ارائه شده است  قابلیت پشتیبانی از نرم افزار های مدیریتی را ضمن بهبود بخشیدن به عملکرد سرور HP، فراهم می سازد.

تشخیص رم‌ مناسب می بایست به کمک کارشناس سرور و شبکه صورت بگیرد که نوع Slot ‌های رم، ظرفیت کلی قابل پشتیبانی و نیز سازگاری آن با مدلی که در نظر دارید را بداند.

در مراحل خرید و نصب شما را همراهی نماید. شما می توانید برای مشاوره و نیز پاسخ سؤالات خود کارشناسان فنی ما در ساپرا صنعت تماس حاصل نمایید.

به کمک رم‌سرور (Ram Server) ، مزایای زیر حاصل می گردد:

  • ارتقای عملکرد، بالا بردن توان عملیاتی دیتا، کاهش زمان پاسخگویی به تراکنش ها به کمک حافظه ای که با سرور HP به طور یکپارچه ادغام شده است.
  • رم سرور اچ پی در فضای عملیاتی شدید تست و بررسی شده ‌اند تا از قابلیت اطمینان و زمان up time حداکثری آنها اطمینان حاصل گردد.
  • طراحی رم ‌سرورهای اچ پی برای دستیابی به حداکثر بهره ‌بری انرژی صورت گرفته است و استفاده از آنها موجب کاهش برق مصرفی و به طور کلی هزینه های عملیاتی سرور می گردد.

تأثیر رم سرور اچ ‌پی (HP Server Ram) بر بهبود عملکرد سرورهای اچ‌پی (HP Servers)   

سرورهای اچ پی (HP Servers) از خصوصیات منحصر به فردی برخوردارند که توسط رم سرور ها ارائه می شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • استفاده از سرعت بالاتر از میزان استانداردی که در صنعت RAM Server ها مشخص شده است.
  • این‌ رم‌‌ها مورد تست و بررسی قرار گرفتند و سازگاری کامل آنها با HP Proliant Servers مورد تأیید قرار گرفته است.
  • پشتیبانی از قابلیت تکنولوژي ECC که همان فناوری تشخیص خطا به صورت پیشرفته است و با استفاده از آن، شاهد بهبود عملکرد خواهیم بود.
  • استفاده از رم سرور HP ، زمان Down-time و نیز هزینه ‌های انرژي را کاهش میدهد.
  • رم‌سروراچ‌پی (HP Server Ram) در طیف وسیعی از ظرفیت ها ارائه شده اند که از 4 گیگا بایت از نوع RDIMM تا 128 گیگابایت از نوع LRDIMM را در بر می گیرد.

انواع رم سرور HP :

در انتخاب رم مناسب برای سرور حتما توجه داشته باشید که رم از ویژگی هایی مانند قابلیت عیب یابی و نیز جلوگیری از کراش برخوردار باشد تا بتواند سرعت پردازش بالاتری را فراهم کند.

(ECC (Error Correcting Code که کد تصحیح خطا است در رم های سرور یک الگوریتم بسیار مهم به شمار میرود که مانع از کاهش کیفیت پردازش اطلاعات می‌شود.

رم‌های مورد استفاده در سرور در دو دسته RDIMM و LRDIMM عرضه شده‌اند.

RDIMM (Registered  DIMM) قابلیت پشتیبانی سیستم از تعداد بیشتری اسلت (اگر سرور به مشکل بخورد و آنرا برای تعمیر به مراکز ما بفرستید درصورت داشتن اسلت بیشتر سرور کارایی خود را حفظ می کند) یا همان DIMM را فراهم می ‌سازد و بدیهی است در این حالت قیمت رم های RDIMM نسبت به UDIMM (Unbuffered DIMM) بالاتر است و از مدارهای الکتریکی بیشتری در ساخت آن استفاده شده است. این رم ها از سرعت کمتری در مقایسه با رم های Unbuffered برخوردارند اما میزان پایداری و قابلیت اطمینان آنها بالاتر است و بر همین اساس در workstationها و سرور ها به کار برده می شوند.

در حافظه رجیستری در هنگام خواندن و نوشتن روی حافظه چون از ثبات استفاده می کند. یک سیکل اضافه به وجود می آید و همین موضوع موجب کندی سرعت آن شده است.  البته توجه داشته باشید که در سیستم های گوناگون این سیکل مازاد قابل چشم پوشی است و چندان تأثیرگذار نخواهد بود.

حافظه های Unbuffered  یا Unregistered هیچ ثباتی مابین کنترلر (controller) و رم ندارد. در نتیجه ارتباط بین کنترلر و رم به صورت مستقیم برقرار می شود و از کارایی و سرعت بالاتری در مقایسه با RDIMM برخوردار است. اما در مقابل حجم بار الکتریکی بالاتر و قابلیت اطمینان آن پایین تر است. این حافظه های بیش تر با توجه به خصوصیات گفته شده و قیمت پایین تر آن در سیستم های شخصی مورد استفاده قرار می گیرند.

توضیحات کاملی در خصوص رم سرور در ادامه بخوانید :

خرید رم سرور اچ پی

معرفی نسل‌ های مختلف رم سرور اچ پی (HPE RAM Servers)
در این مقاله سعی داریم نسل‌ های مختلف حافظه‌ را بررسی کنیم . نگاهی اجمالی به 4 نسل اول رم می‌اندازیم که در سرورهای قدیمی تر مورد استفاده قرار می گرفتند و سپس به طور ویژه‌تر به بررسی نسل پنجم تا کنون رم‌سرورها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
با توجه به این‌که دسترسی به سلول‌های حافظه به سرعت و بدون وقفه انجام می‌شود، به آن Random Access (دستیابی تصادفی) گفته می‌شود. در مقابل RAM،  Serial Access Memory‌را در اختیار داریم که نگهداری دیتا به صورت سریال روی نوار کاست انجام می‌شود. در صورتی که دسترسی به داده‌ای در SAM امکان‌پذیر نباشد، داده‌های پیش از آن خوانده می‌شود تا زمانی که به محل دیتای مذکور برسد. حافظه‌های SAM به صورت حافظه‌ی بافر مورد استفاده قرار می‌گیرند. می‌‌توان از کارت گرافیک به عنوان مثالی از حافظه SAM نام برد.خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی
رم‌ها از قابلیت خواندن و نوشتن برخوردارند اما در کنار این ویژگی باید به این مشخصه هم توجه داشته باشیم که در رم‌ها، اطلاعات ناامن هستند و می‌بایست ما بین رم و یک پاور (منبع تغذیه) اتصال برقرار باشد. با قطع شدن جریان الکتریکی، دیتای رم از بین می‌رود. این بدان معنی است که از رم به عنوان ذخیره‌ساز موقت می‌توان استفاده کرد.
در ادامه 4 نسل اولیه رم‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم . لازم است بدانید که بین سرعت دسترسی به اطلاعات و جدید بودن نسل حافظه نسبت مستقیم وجود دارد. با پیشرفت استانداردها ، سرعت حافظه‌های رم افزایش خواهد یافت.
پیش از آنکه به معرفی 4 نسل بپردازیم لازم است بدانید که قابلیت تطبیق‌پذیری با استاندارد بالاتر یا پایین‌تر از خود در هیچ‌کدام از 4 نسل اولیه رم وجود ندارد. خرید رم سرور اچ پی-خرید رم سرور اچ پی-خرید رم سرور اچ پی-خرید رم سرور اچ پی

  • ­حافظه پویا (Dynamic RAM-DRAM): در این نسل از رم، میلیون‌ها ترانزیستور و خازن کنار هم قرار می‌گیرند و یک ترانزیستور و یک خازن با هم تشکیل یک سلول حافظه می‌دهند. در این تکنولوژی، خازن‌ها با مشکل از دست‌دادن مقدار الکترون‌های موجود در آن، مواجه‌اند که پس از یک بازه زمانی، عاری از الکترون خواهد بود. این بدان معنی است که تازه‌سازی دیتا عملی است که به منظور جلوگیری از ، از دست رفتن دیتا، به طور مداوم در حافظه‌های پویا انجام می‌شود. و همین امر موجب کاهش سرعت عمل این حافظه می‌شود.
  • حافظه ایستا (Static RAM-SRAM):

­فناوری در این نسل از حافظه، براساس شارژ و دشارژ شدن خازن نخواهد بود و چندین گیت منطقی که به نام فلیپ فلاپ شناخته می‌شوند، در سلول‌های حافظه مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این گیت‌ها، نیازی به تازه‌سازی داده وجود ندارد و تا زمان وجود جریان الکتریکی، نگهداری دیتا در حافظه انجام می‌شود. بنابراین ساختار فیزیکی نقطه تفاوت حافظه پویا و ایستا است. خازن‌ها ساده و کوچک تر از گیت‌های منطقی هستند بنابراین در صورتی که بخواهیم دو تراشه با ابعاد یکسان را مقایسه کنیم می‌بینیم که تعداد سلولهای حافظه پویا بیش‌تر از سلول‌های حافظه‌ ایستا خواهد بود. بنابراین کاربرد حافظه پویا در حافظه‌هایی با ظرفیت بالا و با قیمت کم‌تر که در حقیقت حافظه اصلی محسوب می‌شود کار برد دارد و سرعت بالاتر و قیمت بیش‌تر حافظه ایستا آن را برای استفاده در حافظه نهان کاربردی می‌سازد.

خرید رم سرور اچ پی خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی

  • حافظه پویا همزمان با دستیابی تصادفی (Synchronous DRAM-SDRAM)

کاربرد پردازنده‌هایی با سرعت بالا و اتصال آن به حافظه اصلی، مهم‌ترین دغدغه برای طراحی‌های جدید محسوب می‌شود. همان‌طور که گفته شد از حافظه پویا به عنوان حافظه اصلی استفاده می‌شود که سرعت کم‌تری دارد، برای انکه اختلاف سرعت میان پردازنده و حافظه اصلی مشکل‌ساز نشود، از یک تا چندین سطح حافظه نهان که سرعت بالاتری دارد و از نوع حافظه ایستا است، استفاده می‌کنند. علاوه بر آن که افزایش ظرفیت حافظه نهان ، موجب کاهش کارایی آن می‌گردد ، حافظه ایستا به لحاظ قیمتی، هم مقرون به صرفه نیست. مجموعه این عوامل باعث شد که برای رفع نیاز سیستم، استاندارد تازهای تحت عنوان DIMM توسط طراحان معرفی گردد.
SDRAM در حقیقت اولین نسل از حافظه‌های رم امروزی محسوب می‌شود که از 168 عدد پین برخوردار بودند.تنها روی یک طرف از بُرد SDRAM ها ، چیپ پردازشی و حافظه وجود داشته است، این در حالی است که نسل بعدی در هر دو سمت خود حافظه و چیپ دارند. در حقیقت می‌توان SDRAM را نقطه پایان نسل قدیم حافظه‌های RAM به شمار آورد.
خرید رم سرور اچ پی

  • حافظه پویا همزمان با سرعت انتقال مضاعف DDR DRAM:

­حافظه RAM از سال 2002 به بعد مجهز به فناوری DDR DRAM شد. Double Data Rate که به اختصار DDR نامیده می‌شود، همان نرخ داده دوبرابر است. تفاوت عمده حافظه‌های DDR و SDR در این است که حافظه‌های DDR قادرند در هر پالس پایین و بالا ی CPU عملیات انجام دهند و قابلیت انتقال دو واحد دیتا را در هر چرخه کلاک دارند، حال آنکه این امکان برای حافظه‌های SDR فقط در یکی از این پالس‌ها وجود داشت. بنابراین با توجه به همین ویژگی استفاده درست از کلاک پالس‌های CPU، حافظه‌های DDR از سرعت کارکرد دوبرابری نسبت به حافظه‌های SDR برخوردارند.خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی
این نوع حافظه 184 عدد پین دارد و توانایی انجام عملیات با بعضی از مادربردهای قدیمی را دارد. این نوع از حافظه‌ها هنوز کاملاً از رده خارج نشده‌اند، اما پروتکل RAM در آن قدیمی است. ارسال داده در این نوع از حافظه‌های RAM با استفاده از یک کانال ارتباطی  تحت عنوان Single Channel انجام می‌شود. نسل DDR حافظه‌های RAM، در حقیقت نسل میانی آن محسوب می‌گردد.خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی

فناوری انواع رم سرور، ویژگی‌ها و تفاوت نسل‌های حافظه DDR2، DDR3 و DDR4
حافظه‌های DDR2:
فناوری RAMهای DDR2 در اواسط سال 2004 به بازار ارائه گردید. این تکنولوژی، که به دلیل نیازمندی‌های بازی‌های کامپیوتر به بازار معرفی گردید، یک پروتکل نسل جدید است. حافظه‌های DDR2 از لحاظ سرعت، قابل قیاس با نسل قبلی یعنی حافظه هایDDR  نیستند، و قابلیت پشتیبانی تا پهنای باند 5.8 گیگابایت بر ثانیه را دارند.
این حافظه‌ها از 240 پین برخوردارند و بدیهی است که دارای سرعت بالاتری نسبت به حافظه‌های DDR هستند. قابلیت 4 انتقال داده در یک پالس زمانی CPU که به اصلاح به آن four data transfer per memory clock cycle گفته می‌شود، قابلیتی است که برای اولین بار در این نوع حافظه مشاهده شد و باعث سرعت 2 برابری نسبت به DDR می‌شود. استفاده از دو کانال ارتباطی (Dual Channel) در حافظه‌های DDR2، به افزایش نرخ انتقال و سرعت منجر خواهد شد.
قابلیت پشتیبانی از مادربردهای قدیمی در این نوع حافظه وجود ندارد و به اصطلاح Backeard Compatible نیستند. از لحاظ ساختار ماژول، حافظه‌های DDR2 به صورت کامل با DDR تفاوت دارند و قابل نصب روی اسلاتی که DDR روی آن نصب شود، نیستند. این بدان معنی است که حافظه‌های DDR با یک مادربرد قدیمی به DDR2 به‌روزرسانی نخواهند شد.
خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی
حافظه‌های DDR3:
حافظه‌های DDR3 بعد از DDR2 از سال 2007 میلادی به بازار معرفی شدند. ولتاژ مصرفی این حافظه‌ها نسبت به نسل قبلی کمتر است، پس مصرف برق کمتری خواهند داشت و در مدل DDR3 1600 قابلیت پشتیبانی از نرخ انتقال داده بالغ بر 8.12 گیگابایت در ثانیه را دارند.
برای سیستم‌هایی که قابلیت پشتیبانی از حافظه‌های DDR3 را دارند، امکان قرارگیری ماژول‌های 1 و 2 و 3تایی به حالت بانک در کنار هم وجود دارد. قابلیت پشتیبانی از این مورد در یک سیستم، به این معناست که چند رم DDR3  که هم Dual Channel و هم Triple Channel هستند، در آن سیستم پشتیبانی می‌شود که باعث افزایش چشم‌گیر سرعت  و کارایی RAM ، در مقایسه با شرایطی که سیستم تنها از یک ماژول RAM برخوردار است، می‌گردد.
حافظه‌های DDR3 از 240 پین برخوردارند و تحت هیچ شرایطی Backward Compatibility با مادربردهای قبلی ندارند و در صورتی که بخواهید از این نوع حافظه استفاده کنید چاره‌ای جز به‌روز نمودن مادربرد خود ندارید. تمامی اسلات‌های رم DDR3 قابلیت پشتیبانی از 16 گیگابایت RAM را دارند.

تا پیش از این که به معرفی نسل چهارم حافظه‌های RAM از نوع DDR بپردازیم، در جدول زیر نگاهی می‌اندازیم به اینکه هر کدام از این حافظه‌ها برای کدام نسل سرورهای اچ‌پی مناسب است:خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی

BUS سرور سازگار نسل DDR
5.3Ghz(5300) G5 DDR2
Ghz(8500)-10.6 Ghz(10600)-12.8 8.5Ghz(12800)-14.9 Ghz (14900) G6-G7-G8 DDR3
Ghz(2133)-24 Ghz(2400) 21.33 G9-G10 DDR4

آنچه اکنون به عنوان رم سرور در بازار موردتوجه قرار گرفته است، حافظه‌های DDR4 است. استفاده از رم که سرعت پایین‌تری از حد مجاز مادربرد دارد، به راحتی امکان‌پذیر است. به عنوان نمونه امکان نصب یک رم DDR4 2133 مگاهرتز  در یک مادر برد DDR4 با قابلیت پشتیبانی تا سرعت 2400 مگاهرتز وجود دارد.
خرید رم سرور اچ پی-خرید رم سرور اچ پی-خرید رم سرور اچ پی-خرید رم سرور اچ پی
 
حافظه‌های DDR4:
آنچه حافظه‌های DDR4 را نسبت به حافظه‌های DDR3 برجسته می‌کند،  سرعت و زمان‌ بندی در دسترس‌بودن DDR4 در بازه‌ی گسترده‌تر است، مصرف برق کمتر و کاهش زمان بیکاری و یا تأخیر نیز از دیگر تغییرات DDR4 نسبت به DDR3 است.
تنظیمات سرعت کلاک در حافظه رم از نوع DDR3 ، به یکی از 3 حالت MHz 1333، MHz 1866 و MHz 1600 می‌توانست باشد. (منظور از تنظیمات سرعت کلاک، تنظیم سرعتی است که رم برای خواندن و نوشتن داده ارائه می‌کند. ) حال آنکه برای رم‌های DDR4 سقفی برای تنظیم سرعت کلاک وجود ندارد و یا تاکنون تولیدکنندگان قادر به تعیین سقف برای آن نشده‌اند. در حال حاضر در بعضی مدل‌های DDR4، سرعت کلاک، 3000 مگاهرتز است.
در صورت وجود رده‌بندی‌های گوناگون، هنگام نصب سخت‌افزارهای مختلف، نگران نشوید، زیرا مادربرد شما از هوشمندی لازم برخوردار است و قادر است قسمت‌های مختلف را با هم هماهنگ کند.خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی
بعضی از ویژگی‌های نسل‌های مختلف حافظه‌های RAM را به صورت خلاصه در جدول زیر مشاهده می‌کنید:

ولتاژ (ولت) نرخ انتقال
(گیگابایت بر ثانیه)
نرخ داده
(مگاهرتز)
کلاک گذرگاه (مگاهرتز) نرخ داخلی
(مگاهرتز)
نوع حافظه
3.3 3.8-1.0 100-166 100-166 100-166 SDRAM
6.2/5.2 2.3-1.2 266-400 133-200 133-200 DDR
8.1 4.2-6.4 533-800 266-400 133-200 DDR2
5.1/35.1 9.14- 5.8 1066-1600 533-800 133-200 DDR3
2.1 3.21- 17 2133-3200 1066-1600 133-200 DDR4

خرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پیخرید رم سرور اچ پی
برخلاف ماژول DDR و SDRAM که از زیر چیپ، تمامی پین‌ها را می‌توانید ببینید زیرا از فناوری TSOP استفاده می‌کنند، پایه‌های آی‌سی در DDR2، DDR3و DDR4 فناوری BGA را به کار می برند و در زیر چیپ به طور کامل مخفی شده‌اند .
از حافظه‌های DDR4 از سال 2014 به عنوان نسل چهارم انتقال دوبل داده‌ها استفاده می‌شود  و حالا بعد چندسال SKHynix به عنوان یکی از برجسته‌ترین تولیدکنندگان DRAM، اعلام کرده است که در سال کنونی یعنی 2020 از حافظه‌ DDR5 رونمایی خواهد کرد. این چیپ مموری 16 گیگابایتی است و اولین مدل از حافظه DDR5 با استاندارد JEDEC حافظه‌ها سازگاری دارد. این حافظه‌ها قابلیت پشتیبانی از سرعت انتقال 5200 مگابیت بر ثانیه را خواهند داشت که در مقایسه با DDR4 3200 مگابیت بر ثانیه، حدود 60 درصد سرعت آن بیش‌تر است و 30درصد کاهش مصرف برق خواهد داشت .
برای راهنمایی، استعلام قیمت و خرید انواع حافظه و رم سرور، می‌توانید با متخصصان ما در ساپراصنعت تماس بگیرید. همکاران ما آماده ارائه مشاوره و همراهی با شما هستند.
خرید رم سرور اچ پی خرید رم سرور اچ پی خرید رم سرور اچ پی خرید رم سرور اچ پی

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

یک دیدگاه برای “رم ‌سرور اچ پی”

در صورتی که نیاز به مشاوره دارید از طریق زیر اقدام نمایید. همکاران ما در کمترین زمان با شما تماس حاصل می‌کنند.

مطالب مرتبط

Cloud-computing
مقالات
mona hashemi

فناوری ابری

مفهوم تکنولوژی ابری و رایانش ابری پیشرفت روزافزون تکنولوژی، باعث شده است که فضای ابری به عنوان جایگزینی برای فضای سنتی به خصوص در دهه

ادامه مطلب »