شرکت فنی مهندسی ساپرا صنعت

شرکت فنی مهندسی ساپرا صنعت

تأمین و راهبری تجهیزات امنیتی F5- Fortinet و تجهیزات ذخیره سازی HPE

021-76871880
سبد خرید ( 0 مورد)

دیتا کارتریج‌ های HP

دیتا کارتریج‌ های HP

معرفی Tape Cartridge و انواع LTO تولیدی کمپانی HP
برای ذخیره‌سازی اطلاعات و داده، یکی از راه‌های مرسومی که مورد استفاده قرار می‌گیرد، ذخیره‌سازی مبتنی بر نوار یا Tape است. در این مقاله سعی داریم ابتدا این فناوری را مورد بررسی قرار دهیم و سپس چهار نوع از رایج‌ترین دیتاکارتریج‌های HP را معرفی کنیم. مارا در این مقاله همراهی کنید.
با توجه به استفاده روزافزون سازمان‌ها از شبکه‌ها و اینترنت، درگیرشدن با تهدیدات از سوی ویروس‌ها، بدافزارها و … بدیهی به نظر می‌رسد. تمامی دیتاها و سوابق آن، با بروز مشکل در اتوماسیون ادراری، از دست می‌رود. آینده کاری یک سازمان، به تمام ایمیل‌ها، اطلاعات شخصی و مستندات آن وابسته است، بنابراین حفظ امنیت دیتاها و اطلاعات در آن سازمان، عاقلانه‌ترین راه خواهد بود.

 

دیتا کارتریج‌ های HP و لزوم استفاده از آنها

لزوم استفاده از Tape:

ذخیره‌سازی برای کاربران خانگی، به فلش یا هارد منتهی می‌شود حال آنکه در سطح سازمان و شرکتی، بهترین شیوه، تهیه بکاپ به طور همیشگی و مداوم است که تا حدی امنیت اطلاعات تأمین گردد. سازمان‌های کوچک از سرورهایی که امکان ذخیره‌سازی بالا دارند، استفاده می‌کنند ولی بدیهی است درصورتی که از دستگاه‌های مخصوص که قابلیت ارائه ظرفیت‌ها، امکانات بالاتر با هزینه‌های کمتر دارند، عاقلانه‌تر خواهد بود. حال مسئله ای که به وجود می‌آید این است که با رشد تصاعدی دیتا و اطلاعات است، انجام چنین کاری امکان‌پذیر خواهد بود؟
فناوری Tape یا نوار، از تکنولوژی‌های کاربردی قدیمی در ذخیره‌سازی اطلاعات در سطح شبکه است که با وجود قدمت آن، منسوخ نشده است و همچنان در سازمان‌های بسیاری برای تهیه پشتیبان و back up از اطلاعات شبکه خود، این فناوری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

در مراکز داده کنونی با چالش‌های مداوم دیتا و کمبود بودجه، ذخیره‌ساز Tape بسیار اثرگذار هستند. نقش مهم استوریج tape به تأمین بکاپ و Disaster Recovery محدود نمی‌شود و مواردی مانند آرشیو دیتا، حفظ امنیت و یکپارچگی دیتا ، Scale-out NAS ، BIG Data، کلود استوریج و … را در بر می‌گیرد.
درسازمان‌ها، دیتایی که کمتر مورد استقاده قرار می‌گیرد، از جمله دیتای آرشیو شده، به Tape منتقل می‌شود.  DLT (Digital Linear Tape ) به عنوان یکی دیگر از انواع نوارمغناطیسی از سال 1980 تا کنون تولید و استفاده می‌شوند که در سال 1994 توسط Quantum مورد خریداری قرار گرفت.
وجود دیسک و کلود باعث شده است که نوار Tape برای ذخیره‌سازی و گرفتن بکاپ به صورت روزانه، مورد استفاده قرار نباشند، اما با این وجود، استفاده از آن برای بکاپ‌گیری برای زمان طولانی و نیز آرشیو، مرسوم است. که از دلایل این محبوبیت می‌توان به ظرفیت، هزینه و قابلیت اطمینان آن، اشاره نمود. نوار به عنوان یک ذخیره‌ساز کم‌هزینه در شرکت‌هایی که زمینه کسب و کارشان، مدیا، سرگرمی و علم است، بسیار کاربرد دارد.
امکان ری‌استور دیتا از بکاپ موجود روی Tape در صورت بروز مشکل و خرابی در مرکز داده اصلی شرکت و یا مورد حمله قرار گرفتن آن از سوی بدافزار، وجود دارد. نوار در مقایسه با دیسک دارای سرعت کمتری در ریکاوری بکاپ است اما ویژگی آفلاین بودن آن  که موجب در امان ماندن از ویروس می‌شود، مزیتی است که نمی‌توان به دلیل سرعت کم، از آن چشم‌پوشی کرد.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

بنابراین در زمینه Disaster Recovery (DR) از نوارهای آفلاین  LTO( Linear Tape Open) استفاده می‌شود. از جمله کاربردهای مهم نوارمغناطیسی، انتقال داده‌های بزرگ است زیرا انتقال دیتا به Cloud‌ به کمک نوار، نسبت به همین کار از طریق شبکه، زمان کمتری نیاز دارد. علاوه بر آن، همان نوار می‌‌تواند حکم بکاپ را داشته باشد.
بنابراین به طور کلی می‌توانیم موارد زیر به عنوان مزایای Tape در نظر بگیریم:

  • برخورداری از سرعت بالای نرخ انتقال
  • قابلیت پشتیبانی از LTFS (Linear Tape File System) به‌منظور سهولت استفاده و دسترس‌پذیری
  • پشتیبانی از قابلیت اطمینان بالا و نرخ خطای حداقلی (Error Rates)
  • قابلیت آرشیو دیتا به مدت 30 سال
  • قابلیت ارتقا و حمل
  • برخورداری از طرفیت بالا و چند ترابایتی
  • میزان هزینه کل مالکیت (TCO) حداقلی

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

نکته حائز اهمیت این است که بین محصولات LTO با محصولات غیر LTO سازگاری وجود ندارد.
بررسی میزان هزینه در استفاده از هاردهای HP و نوار
وقتی صحبت از صرفه‌جویی در هزینه می‌شود، این هزینه برق و هزینه خرید را شامل می‌شود.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

استفاده از هاردهای SSA یا SATA یا SSD دسترسی تصادفی را ممکن می‌کند و سرعت بالاتری برای ری‌استور کردن خواهد داشت در نتیجه برای بکاپ‌گیری بهتر است اما این در شرایطی است که هزینه هر ترابایت در دیسک 6 الی 10 برابر بیش‌تر از استفاده از فناوری  Tape‌است . ذخیره‌سازی دیتادر نوار به صورت سریال انجام می‌شود و دسترسی آن Linear خواهد بود به این معنا که دسترسی به دیتا در انتهای نوار، مستلزم طی کردن کل نوار است.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

استفاده از کلود در زمینه بکاپ‌گیری به دلیل سهولت ارتقا بسیار محبوب است و از امکان دسترسی تصادفی نیز برخوردار است. استفاده از Cloud Storage از Tape نیز مقرون‌به صرفه تر است.

 

این موضوع به خصوص برای محیط‌های کاری کوچک و متوسط که حجم دیتای تولیدشده آن‌ها در مقایسه با انترپرایزها بسیار کم است، خودش را نشان می‌دهد. تنها مشکل استفاده از کلود، سرعت پایین ری‌استور کردن در شرایطی که پهنای باند کم و حجم دیتا زیاد باشد، است.
ظهور فناوری LTO
در سال 2000، HP، IBM و Seagate فناوری LTO (Linear Tape Open) را به بازار معرفی نمودند.

در همان سال Seagate کسب و کار خود در زمینه نوار (Tape) را به حالت راه‌حل‌های Seagate Removable Storage Solutions دنبال کرد و نام Certance را در سال 2003 برای آن انتخاب کرد و خرید آن از سوی Quantum در سال 2005 انجام گرفت. به‌این ترتیب بین اچ‌پی و IBM در زمینه فناوری Tape از Seagate جدایی افتاد.

 

در حال حاضر بهبود LTO بر عهده شرکت‌های HPE، IBM و Quantum به عنوان اعضای کنسرسیوم LTO است.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

در تکنولوژی LTO شاهد پیشرفت‌هایی به شرح زیر هستیم:

  • موارد مورد استفاده در تولید نوارهای مغناطیسی
  • شیوه‌های رمزگذاری و فشرده‌سازی
  • میزان سرعت فیزیکی (حرکت نوار در داریو)
  • میزان طول نوار در هر کارتریج LTO
  • میزان چگالی فیزیکی بیت‌های دیتا روی نوار

تعداد نسل معرفی شده از Tape Drive تاکنون به 8 نسل رسیده است.

 

ظرفیت و نرخ انتقال دیتا در هر نسل جدیدی‌، افزایش می‌یابد علاوه بر آن در زمینه حفاظت از دیتا، قابلیت‌های جدیدی را ارائه می‌دهد.

افزون بر این موارد، قابلیت‌های WROM (Write Once Read Many)، رمزنگاری دیتا و Partitionning به‌منظور تأمین LTFS نیز در هر نسلی فراهم شده است.

 

فاصله بین عرضه نسخه‌های LTO Tape، دو یا سه سال است که شاهد افزایش دو برابری ظرفیت هرنسل نسبت به نسل قبل آن هستیم و اکنون در نسل 8 که در جولای 2018 معرفی شده است، در حالت فشرده‌شده ظرفیت 30 ترابایتی در اختیار قرار می‌گیرد.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

نرخ انتقال دیتا در نسل 8، به 750 مگابایت در ثانیه رسیده است و قابلیت ذخیره‌سازی دیتا در آن در یک ساعت، 7.2 ترابایت خواهد بود.
 
­معرفی نسل‌های مختلف LTO

  • نسل اول LTO: بدون توجه به فشرده‌سازی (حالت Native)، حجم ذخیره‌سازی حداکثری در LTO-1 به 100 گیگابایت رسید، این در حالی است که با درنظر گرفتن فشرده‌سازی (نرخ فشرده‌سازی 2:1)، این عدد 200 گیگابایت بوده است. در حالت فشرده، نرخ انتقال دیتا حداکثر 40 مگابایت در ثانیه است، این مقدار در حالت Native کاهش داشته و به 20 مگابایت در ثانیه رسید.
  • نسل دوم LTO: ­در نسل دوم LTO شاهد افزایش دو برابری ظرفیت و نیز نرخ انتقال دیتا نسبت به نسل قبلی بودیم و این بدان معناست که در حداکثر حجم ذخیره‌سازی و نیز حداکثر نرخ انتقال دیتا در حالت Native در LTO-2، به‌ترتیب برابر با 200 گیکابایت و 40 مگابایت در ثانیه است و همین پارامترها در حالت فشرده، به ترتیب به 400 گیگابایت و 80 مگابایت در ثانیه رسید. ورود LTO-2 به بازار سال 2003 بوده است و از خواندن / نوشتن بر LTO-1 پشتیبانی می‌کند.
  • نسل سوم LTO: LTO-3 در سال 2004 با افزایش دو برابری ظرفیت ذخیره‌سازی و حداکثر نرخ انتقال دیتا نسبت به نسل قبلی، به  بازار معرفی شد. بدون توجه به فشرده‌سازی (حالت Native)، حجم ذخیره‌سازی حداکثری در LTO-1 به 400 گیگابایت رسید، این در حالی است که با درنظر گرفتن فشرده‌سازی این عدد 800 گیگابایت بوده است. در حالت فشرده، نرخ انتقال دیتا حداکثر 160 مگابایت در ثانیه است، این مقدار در حالت Native  برابر با 80 مگابایت در ثانیه بوده است. فناوری WORM در این نسل به منظور ایجاد اطمینان از عدم Overwrite دیتا ، معرفی شد.  LTO-3 از خواندن / نوشتن بر LTO-2 و از خواندن از LTO-1 پشتیبانی می‌کند.
  • نسل چهارم LTO: ­نسل چهارم در سال 2007 به بازار ارائه گردید. ­در نسل چهارم LTO حداکثر حجم ذخیره‌سازی و نیز حداکثر نرخ انتقال دیتا در حالت Native به‌ترتیب برابر با 800 گیکابایت و 120 مگابایت در ثانیه است و همین پارامترها در حالت فشرده، به ترتیب به 6.1 ترابایت و 240 مگابایت در ثانیه رسید. فناوری رمزگذاری دیتا به کمک استاندارد رمزگذاری پیشرفته 256 بیتی (256-bit Advanced Encryption Standard) برای اولین بار در LTO-4 مورد استفاده قرار گرفت. این استاندارد با بهره‌گیری از الگوریتم  Galois/Counter Mode، در سطح درایوهای LTO پیاده‌سازی می‌شود و امکان فشرده‌سازی قبل از رمزگذاری را فراهم می‌سازد.
  • نسل پنجم LTO: در سال 2010 به بازار معرفی شد که در حالت Native، حداکثر حجم ذخیره‌سازی به 5.1 ترابایت و حداکثر نرخ انتقال دیتا به 140 مگابایت در ثانیه رسید و در حالت فشرده‌، این پارامترها به‌ترتیب 5.۱ ترابایت و 280 مگابایت در ثانیه بوده است. فناوری که در این نسل افزوده شد ، Partitionning (پارتیشن‌بندی) بوده است که موجب بهبود کنترل فایل و مدیریت فضا به کمک LTFS می گردد.  فایل در یک پارتیشن نگه داری می شود و برای ایندکس‌کردن ، پارتیشن دیگری رزرو می‌گردد تا مکان ذخیره فایل روی نوار را به درایو  LTO‌اطلاع دهد.
  • نسل ششم LTO: بدون توجه به فشرده‌سازی (حالت Native)، حجم ذخیره‌سازی حداکثری در LTO-6 به 5.2 ترابایت رسید، این در حالی است که با درنظر گرفتن فشرده‌سازی این عدد 25.6 ترابایت است. در حالت فشرده، نرخ انتقال دیتا حداکثر 400 مگابایت در ثانیه بود، این مقدار در حالت Native برابر با 160 مگابایت در ثانیه بوده است. اولین نسل از LTO ، نسل ششم LTO با نرخ فشرده‌سازی 1:5.2 است. زیرا از بافر فشرده‌سازی بیش‌تری برخوردار است. این نرخ در نسل‌های پیشین 1:2 بوده است. نسل ششم LTO  از تمامی فناوری‌های اضافه شده به نسل‌های قبلی مانند فناوری WORM، رمزگذاری مبتنی بر سخت‌افزار و Partinning و نیز از قابلیت خواندن از / نوشتن بر LTO-5 و خواندن از LTO-4 پشتیبانی می‌کند.
  • نسل هفتم LTO: در LTO-7 که در سال 2015 معرفی شد، بدون توجه به فشرده‌سازی (حالت Native)، حجم ذخیره‌سازی حداکثری به 6 ترابایت رسید، این در حالی است که با درنظر گرفتن فشرده‌سازی این عدد 15ترابایت بوده است. در حالت فشرده، نرخ انتقال دیتا حداکثر 700 مگابایت در ثانیه است، این مقدار در حالت Native کاهش داشته و به 300 مگابایت در ثانیه رسید. نسل هفتم LTO از فناوری‌های WORM، رمزگذاری و پارتیشن‌بندی پشتیبانی می‌کند.
  • نسل هشتم LTO: LTO-8 که در سال 2017 به بازار عرضه شد، دارای حجم ذخیره‌سازی حداکثری 12 ترابایت در حالت Native، و 30 ترابایت در حالت فشرده‌سازی است. نرخ انتقال داده حداکثر در حالت Native به 360 مگابایت در ثانیه و در حالت فشرده، به 750 مگابایت در ثانیه رسید. نسل هشتم LTO نیز قابلیت پشتیبانی از فناوری‌های WORM، رمزگذاری و پارتیشن‌بندی را دارد.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

 
تفاوت LTO نسل‌ هشتم با نسل‌های پیشین
به طور کلی در LTO درایوها، سازگاری با دو نسل قبلی در خواندن، و با نسل قبلی در نوشتن، وجود دارد. این بدان معنی است که استفاده از نوارها تا زمان طولانی، در صورت ارتقای سیستم شما، امکان‌پذیر خواهد بود.

مهم‌ترین تفاوت نسل هشتم LTO در مقایسه با نسل‌های پیشین که از قابلیت خواندن از دو نسل قبل، پشتیبانی می‌کردند، قابلیت سازگاری با یک نسل در LTO نسل هشتم است که خواندن از / نوشتن بر LTO نسل هفتم را ممکن می‌سازد.

 

وجود فناوری TRM  (Tunnel Magnetoresistance) و Barium Ferrite (که برای مغناطیسی کردن نوار مورد استفاده قرار می گیرد و موجب افزایش طول عمر آن تا 30 سال می گردد) خواندن در در نسل هشتم محدود می‌سازد. در ضمن موجب افزایش چگالی هد نوار می‌گردد و Barrium Ferrite ظرفیت و طول عمر را بیشتر می کند.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

چگالی بیش‌تر روی خود نوار، از جمله دلایلی است که برای افزایش نرخ انتقال می‌توان برشمرد. در حالی که هد درایو با همان سرعت قبلی در خواندن و نوشتن به فعالیت خود ادامه می‌دهد چگالی نوار افزایش زیادی پیدا می‌کند.

این بدان معنی است که Sequential Data بسیار بیشتری از همان مقدار از نوار، فراهم می‌شود.

بر طبق گزارش اچ‌پی،‌IBM و Quantum ظرفیت فشرده نوارهایی به فروش رفته تا سال 2017، 108 هزار پتابایت بوده است که افزایش 9.12 درصدی نسبت به سال 2016 داشته است.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

LTO در ادامه  چگونه خواهد بود؟ (نقشه راه LTO)

  • ­­LTO نسل نهم : ظرفیت در حالت Native، 24 ترابایت و در حالت فشرده 60 ترابایت خواهد بود. نرخ انتقال دیتا هنوز تخمین زده نشده است و تاریخ عرضه آن نیز از سوی کنسرسیوم LTO اعلام نشده است.
  • ­­LTO نسل دهم : ظرفیت در حالت Native، 48 ترابایت و در حالت فشرده 120 ترابایت خواهد بود.
  • ­­LTO نسل یازدهم : ظرفیت در حالت Native، به 96 ترابایت و در حالت فشرده به 240 ترابایت خواهد رسید.
  • ­­LTO نسل دوازدهم : ظرفیت در حالت Native، 192 ترابایت و در حالت فشرده 480 ترابایت خواهد بود پیش‌بینی می‌گردد که نرخ انتقال دیتا در مقایسه با نسل‌های پیشین LTO افزایش قابل توجهی داشته باشد و نرخ انتقال دیتا در نسل نهم به 708 مگابایت در ثانیه و در نسل دهم LTO به 1100 مگابایت در ثانیه خواهد رسید.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

امکان رشد بیش‌تر برای ظرفیت کارتریج‌های LTO وجود دارد. طبق اعلام IBM  و سونی در 2017 ، قابلیت پشتیبانی از تقریباً 330 ترابایت استوریج در حالت فشرده به ازای هر Tape با گسترش فناوری، فراهم شده است.

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

در ادامه  رایج‌ترین دیتاکارتریج‌های HP را معرفی می‌کنیم که شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیش‌تر و در صورت نیاز به راهنمایی و مشورت، با همکاران ما در ساپراصنعت تماس بگیرید تا بهترین انتخاب و خرید را داشته باشید.

  • دیتاکارتریج HP مدل C7973A

طول عمر نگه‌داری اطلاعات 30 سال ابعاد 79.2×3.11×1.11 سانتی‌متر  
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 800گیگابایت – 1:2 طول نوار 680 متر
ضخامت نوار 8 نانومتر عرض نوار 65.12 میلی‌متر
ماده اصلی Metal Particle (MP) وزن 270 گرم
تکنولوژی ضبط ULT-3 Ultrium فرمت رسانه دوباره قابل نوشتن  

 

  • دیتاکارتریج HP مدل C7974A

تکنولوژی ضبط ULT-4 Ultrium ابعاد 79.2×3.11×1.11 سانتی‌متر  
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 6.1 ترابایت طول نوار 820 متر
ضخامت نوار 6.6 نانومتر عرض نوار 65.12 میلی‌متر
ماده اصلی Metal Particle (MP) وزن 2.281 گرم

 

  • دیتاکارتریج HP مدل C7975A

ظرفیت ذخیره‌سازی 5.1 ترابایت ابعاد 1.2×3.11×1.11 سانتی‌متر
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 3 ترابایت طول نوار 846 متر
ضخامت نوار 4.6 نانومتر عرض نوار 65.12 میلی‌متر
ماده اصلی Metal Particle (MP) گارانتی
 
با طول عمر محدود توسط hp
تراکم بیت 343 کیلوبیت بر اینچ وزن 2.285 گرم

 

  • دیتاکارتریج HP مدل C7976A

ظرفیت ذخیره‌سازی 5.2 ترابایت ابعاد 1.2×3.11×1.11 سانتی‌متر  
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 5.2:1 -25.6 ترابایت طول نوار 846 متر
ضخامت نوار 4.6 نانومتر عرض نوار 65.12 میلی‌متر
نرخ انتقال دیتا 160 مگابایت بر ثانیه طول عمر 30 سال
نرخ انتقال در فشرده‌سازی 400 مگابایت بر ثانیه گارانتی با طول عمر محدود توسط hp
ماده اصلی Metal Particle (MP)  
تراکم بیت 343 کیلوبیت بر اینچ وزن 2.285 گرم  

 

  • دیتاکارتریج HP مدل C7977A

ظرفیت ذخیره‌سازی 6 ترابایت تراکم بیت 485 کیلوبیت در اینچ  
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 15 ترابایت طول نوار 960 متر
فرمت رسانه دوباره قابل نوشتن عرض نوار 65.12 میلی‌متر
تعداد در هر بسته 20 ضخامت نوار 6. 5 نانومتر
ماده اصلی باریوم فریت ابعاد 1.2×3.11×1.11 سانتی‌متر  
وزن 2.285 گرم تکنولوژی ضبط ULT-7 Ultrium  

 

  • HP Ultrium Universal Cleaning Cartridge C7978A


 

رطوبت ذخیره‌سازی 20 تا 60 درصد ابعاد 1.2×3.11×1.11 سانتی‌متر  
دمای ذخیره‌سازی روزانه 16 تا 32 درجه سانتی‌گراد عرض نوار 65.12 میلی‌متر
ماده اصلی Metal Particle وزن 2.285 گرم
سازگار با درایوهای LTO Ultrium: LTO-1، LTO-2، LTO-3، LTO-4، LTO-5، LTO-6، LTO-7، LTO-8  

 

  • HPE StoreEver LTO-8 Ultrium 30750 External Tape Drive (BC023A)

ذخیره‌ساز تیپ درایو اکسترنال اچ‌پی BC023A


این ذخیره‌ساز  که از درایو نوع LTO-8 برخوردار است، از قابلیت رمزگذاری 256بیتی AES پشتیبانی می‌کند که با کمک آن امنیت لازم برای حفاظت از اطلاعات مهم تأمین می‌گردد و از دسترسی غیرمجاز از کارتریج‌های نوار جلوگیری می‌شود. داخل دستگاه‌ذخیره‌ساز تیپ درایو اکسترنال                   LTO-8 Ultrium 30750 ، یک  Tape Cartridge‌قرار گرفته است که خواندن و نوشتن اطلاعات از Tape به صورت همزمان انجام نمی‌شود یعنی در یک لحظه یا در حال خواندن است و یا نوشتن.

پارت‌نامبر BC023A نوع محصول External Tape Drive  
سری StoreEver تکنولوژی ضبط LTO-8 Ultrium 30750
نوع درایو LTO-8 قابلیت رمزگذاری AES 256-bit
سازگار با WORM نرخ انتقالات محلی: 300 مگابیت در ثانیه
ظرفیت ذخیره‌سازی با فشرده‌سازی 30 ترابایت نوع رابط 6 گیگابایت در ثانیه با رابط SAS  
وزن 67.4 کیلوگرم ابعاد 7.29×3.22×6.7 سانتی‌متر  

 

  • دیتاکارتریج HP مدل Q2078A

ظرفیت ذخیره‌سازی 12 ترابایت گارانتی با طول عمر محدود توسط hp  
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 30 ترابایت طول نوار 960 متر
فرمت رسانه دوباره قابل نوشتن سرعت خواندن 700 مگابایت بر ثانیه
وزن 7.285 گرم تراکم بیت 525 کیلوبیت بر اینچ
تکنولوژی ضبط ULT-8 ابعاد 57.4×4.11×1.11 سانتی‌متر  

 

  • بارکد لیبل ذخیره‌ساز تیپ اچ‌پی Q2011A

درایو قابل پشتیبانی Ultrium LTO-5 ابعاد 21×113×111 میلی‌متر  
ظرفیت ذخیره‌سازی 5.1 ترابایت وزن 200 گرم
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 3 ترابایت دمای عملیاتی 10 تا 45 درجه سانتی‌گراد
دمای ذخیره‌سازی: 16 تا 32 درجه سانتی‌گراد
سازگاری با مدل‌های: HPE MSL2024 Ultrium 3000,MSL4048 Ultrium 3000, MSL8096 Ultrium 3000, MSL 8096 Ultrium 3280; HPE 1/8 G2 Tape Autoloader Ultrium 3000; HPE LTO-5 Ultrium 3000; HPE StoreEver MSL4048 LTO-5 Ultrium 3000, MSL6480 Scalable Base Module  

 

  • بارکد لیبل ذخیره‌ساز تیپ اچ‌پی Q2013A

 

درایو قابل پشتیبانی Ultrium LTO-6 ابعاد 21×113×111 میلی‌متر  
ظرفیت ذخیره‌سازی 5.2 ترابایت وزن 200 گرم
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 25.6 ترابایت دمای عملیاتی 10 تا 45 درجه سانتی‌گراد
دمای ذخیره‌سازی: 16 تا 32 درجه سانتی‌گراد
سازگاری با مدل‌های: StoreEver MSL2024 Ultrium 6250, MSL8096 Ultrium 6250; StoreEver 1/8 G2 Ultrium 6250  

 

  • بارکد لیبل ذخیره‌ساز تیپ اچ‌پی Q2014A

درایو قابل پشتیبانی Ultrium LTO-7 ابعاد 21×113×111 میلی‌متر  
ظرفیت ذخیره‌سازی 6 ترابایت وزن 200 گرم
ظرفیت بعد از فشرده‌سازی 15ترابایت دمای عملیاتی 10 تا 45 درجه سانتی‌گراد
دمای ذخیره‌سازی: 16 تا 32 درجه سانتی‌گراد
سازگاری با مدل‌های: StoreEver MSL2024 Ultrium 6250, MSL4048 Ultrium 6250, MSL8096 Ultrium 6250; StoreEver 1/8 G2 Ultrium 6250  

دیتا کارتریج – دیتا کارتریج

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

دیتا کارتریجدیتا کارتریج

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
در صورتی که نیاز به مشاوره دارید از طریق زیر اقدام نمایید. همکاران ما در کمترین زمان با شما تماس حاصل می‌کنند.

مطالب مرتبط

Cloud-computing
مقالات
mona hashemi

فناوری ابری

مفهوم تکنولوژی ابری و رایانش ابری پیشرفت روزافزون تکنولوژی، باعث شده است که فضای ابری به عنوان جایگزینی برای فضای سنتی به خصوص در دهه

ادامه مطلب »