شرکت فنی مهندسی ساپرا صنعت

شرکت فنی مهندسی ساپرا صنعت

تأمین و راهبری تجهیزات امنیتی F5- Fortinet و تجهیزات ذخیره سازی HPE

021-76871880
سبد خرید ( 0 مورد)

تجهیزات شبکه اکتیو و پسیو

تجهیزات شبکه

تجهیزات شبکه اکتیو و پسیو چیست

هم‌ چنان که ابزارها و تکنولوژی‌ های ارتباطی و شیوه‌ های انتقال اطلاعات در دنیا پیشرفت می‌ کند، روش‌ های پیشرفته از جمله انواع تجهیزات شبکه نیز می‌ بایست جایگزین شیوه‌ های سنتی گردد.

سازمان‌ ها و کسب و کارهای تجاری برای اینکه در این عرصه رقابتی حضور داشته باشند، لازم است شبکه‌ ای بسیار قوی و کارآمد ایجاد کنند تا بالاترین بهره‌ وری از سیستم شبکه را دریافت کنند. 

در میان ابزارهای انتقال داده‌ها، کامپیوتر و اینترنت از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند و بیش‌ترین تأثیر را داشتند که مورد استفاده بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها قرار می‌گیرند اما اگر نیاز به سرعت بالاتر و بهبود عملکرد فعالیت‌ها وجود داشته باشد بحث نیاز به زیرساخت‌هایی مانند شبکه (Network) مطرح می‌شود.

برای کانفیگ سیستم‌های کامپیوتری در شبکه به تجهیزات شبکه نیاز داریم. در ادامه به معرفی شبکه و انواع تجهیزات شبکه می‌پردازیم.

تعریف شبکه کامپیوتری

مجموعه‌ای متشکل از دو یا تعداد بیش‌تر کامپیوتر متصل به هم، شبکه کامپیوتری نامیده می‌شود که اشتراک اطلاعات را امکان‌پذیر می‌سازد و برای این‌که ارتباط برقرار گردد و شبکه عملکرد درست داشته باشد، به تجهیزات شبکه نیاز خواهیم داشت.

انواع تجهیزات شبکه

انواع تجهیزاتی که در شبکه‌های کامپیوتری به کار برده می‌شوند در دو گروه پسیو (Passive) و اکتیو (Active) قرار می‌گیرند.

 

 

معرفی تجهیزات شبکه پسیو (Passive Network Components)

تجهیزات شبکه پسیو شامل تجهیزاتی هستند که انتقال اطلاعات از طریق آن‌ها نیازی به وجود برق نیست. تجهیزات غیرفعال در شبکه قابلیت برنامه‌ریزی ندارند و امکان تغییر در اطلاعات تبادل شده در شبکه وجود ندارد. در حقیقت این تجهیزات در شبکه به‌منظور نصب و کانفیگ تجهیزات شبکه و سرور به کار برده می‌شوند. انواع کابل، اتصالات و کانکتورها، داکت یا کانال و نیز رک در گروه تجهیزات شبکه پسیو ( غیرفعال) قرار می‌گیرند.

 

  • فیبر نوری (Optical Fiber)

از جمله محیط‌های انتقال دیتا در شبکه‌های کامپیوتری می‌توان به فیبر نوری اشاره کرد. فیبرنوری در شبکه به منظور انتقال سیگنال و داده به کار برده می‌شود. مورد استفاده از فیبرهای نوری در فواصل طولانی با سرعت زیاد است که امکان انتقال سیگنال و اطلاعات بدون ایجاد هیچ افتی، فراهم شود. به طور معمول فیبر نوری برای برقراری ارتباط بین فواصل بالای 100 متر و در مواقعی که نیاز به پهنای باند زیاد داریم، مورد استفاده قرار می‌گیرد. نور در این نوع فیبرها، بر اثر انعکاس‌های کلی که در فصل مشترک هسته (core) و غلاف (cladding) روی می‌دهد، منتشر می‌شود . دیود لیزری و یا دیودهایی که قابلیت تسطیع نور دارند از جمله منابع نوری در این نوع کابل‌ها محسوب می‌شوند.

 

  • کابل کواکسیال (Coaxial Cable) از جمله تجهیزاتی است که در سال‌های پیش از این برای ایجاد شبکه از آن استفاده می‌شد. یک کابل کواکسیال بزرگ که در حقیقت مانند ستون فقرات است و کابل‌های کواکسیال کوتاه در فاصله‌های 2 و نیم متری برای ایستگاه‌های کاری به کار برده می‌شود.

تجهیزات شبکه

 

  • کابل‌های زوج به هم‌تابیده (Twisted Pair Cable)

از جمله کابل‌هایی که معمولاً در شبکه‌ها به کار می‌رود می‌توان به همین کابل‌های Twisted Pair اشاره کرد که مختص شبکه‌های مخابراتی و کامپیوتری است. این کابل‌ها افزون بر این‌که در شبکه‌های کامپیوتری مورداستفاده قرار می‌گیرند، در سیستم‌های تلفن نیز به کار برده می‌شوند.

برای این کابل‌ها، شش نوع کابل شبکه گوناگون تعریف شده است که استفاده از  هرکدام از آن‌ها به نوع شبکه و اهداف شبکه بستگی دارد. رایج‌ترین این کابل‌ها، کابل CAT1 تا CAT6 است. 

  • سوکت یا کانکتور فیبر نوری (Fibre Optic Socket/Connector)

 

تجهیزات شبکه

 

سوکت فیبرنوری به‌منظور اتصال فیبرنوری با سایر تجهیزات شبکه به کار برده می‌شود.

کانکتور از تجهیزات شبکه است مورد استفاده آن اتصال به کانکتور شبکه است.

  • رک (Rack)

تجهیزات شبکه

 

زمانی که تعداد تجهیزات شبکه اکتیو مانند سوئیچ‌ها (Switch) و مسیریاب‌ها (Router) زیاد شود، لازم است که این تجهیزات در یک فضایی مراقبت و نگه‌داری شوند، این فضا ، رک (Rack) نامیده می‌شود.

رک‌، در حقیقت محفظه‌هایی از جنس فلز با در شیشه‌ای است که دارای هواکش، چرخ و قفل است و از آن به منظور نگه‌داری تجهیزات استفاده می‌کنند. رک‌ها در دو حالت دیواری و ایستاده طراحی شده‌اند که این‌که از کدام یک از ابعاد مختلف آن استفاده کنید، به نیازهای شبکه سازمانی شما بستگی دارد. به عنوان مثال در شبکه‌هایی با ابعاد کوچک، رک‌های 5 یا 6 یونیت (unit) مناسب هستند.

تجهیزات شبکهتجهیزات شبکه

 

  • پچ پنل (Patch Panel)

شرکت تجهیزات شبکه

 از دیگر تجهیزاتی که در شبکه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، پچ‌های پنل هستند که وظیفه جمع‌آوری کابل‌های داخل محفظه را بر عهده دارند. این قطعه‌ی مستطیلی شکل در داخل رک قرار می‌گیرد.

  • آنتن بی‌سیم (Wireless Antenna)

شرکت تجهیزات شبکه

از دیگر تجهیزات شبکه پسیو آنتن بی‌سیم است که در زمان بروز افت سیگنال و کاهش سرعت در اثر افزایش مسافت بین اموج گیرنده و فرستنده در شبکه‌های وایرلس، به کار گرفته می‌شوند تا به کمک آن‌ها این مشکل رفع شود.

معرفی تجهیزات شبکه اکتیو (Active Network Components)

تجهیزات شبکه اکتیو شامل تجهیزاتی هستند که انتقال اطلاعات از طریق آن‌ها تنها درصورت برقراری جریان الکتریکی برق، امکان‌پذیر خواهد بود. تجهیزاتی مانند کارت شبکه، سوئیچ، روتر، فایروال، مبدل فیبر نوری و پرینت سرور در میان تجهیزات شبکه اکتیو (فعال) قرار می‌گیرند.

  • کارت شبکه (Network Interface Card)

شرکت تجهیزات شبکه

در زمان استقرار یک شبکه کامپیوتری، یکی از مهم‌ترین تجهیزات سخت‌افزاری، کارت شبکه است. هرکامپیوتری که در شبکه وجود دارد چه سرور (سرویس‌دهنده) و چه کلاینت (سرویس‌گیرنده) باشد، به یک کارت شبکه نیاز دارد. به کمک کارت شبکه می‌توان بین کامپیوتر و محیط انتقال از جمله کابل‌های مسی یا فیبر نوری ارتباط برقرار نمود. در حقیقت کارت شبکه مانند Bridge عمل می‌کند که به کمک آن بین سیستم‌های موجود در شبکه LAN‌ ارتباط برقرار می‌شود و یا می‌توان آن را مانند روتری متصل به اسلات کارت شبکه در نظر گرفت.

تقریباً بیش‌تر مادربرد‌های که اخیراً در کامپیوترهای شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرند، از یک اینترفیس شبکه‌ای onboard برخوردارند. در هنگام اتصال به شبکه، کامپیوترها چه قدیمی باشندو چه جدیدی که فاقد اینترفیس شبکه‌ای onboard هستند، به یک کارت شبکه نصب شده روی خود نیاز دارند. کارت شبکه در سرعت‌های 10,100,1000 Mb/s به‌منظور اتصال کامپیوتر به شبکه محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تمامی کارت‌های شبکه یک آدرس فیزیکی  دارند که به آن مک‌‌آدرس (MAC) گفته می‌شود. این آدرس به طول 6 بایت است که سه بایت ابتدایی آن سازنده کارت شبکه را مشخص می‌کند و سه بایت بعدی، نمایش‌دهنده سریال‌نامبر کارت شبکه است.

کارت‌های شبکه در دو نوع کابلی (سیمی) و وایرلس (بی‌سیم) عرضه شده‌اند که برای هرکدام از آن‌ها می‌توان مزایا و معایبی را برشمرد. کارت شبکه‌های وایرلس (بی‌سیم) در 2 گروه داخلی (Internal) و قابل حمل (External) به بازار معرفی شده‌اند.

کارت شبکه از اجزایی تشکیل شده تا بتواند به وظایف خود عمل کند. این تجهیزات شبکه که اجزای تشکیل‌دهنده کارت شبکه هستند عبارتند از:

  • حافظه خارجی (External Memory): در زمان پردازش ارتباطات و اتصالات از این تجهیز شبکه برای ذخیره داده به صورت موقتی کاربرد دارد.
  • کنترلر (پردازنده): مهم‌ترین جزء کارت شبکه همین پردازنده یا کنترلر است که وظیفه پردازش داده‌های دریافتی و تبدیل آن را به فرمت سیگنال را برعهده دارد. کارایی و سرعت کارت شبکه بر اساس پردازنده آن تعریف می‌شود.

 

  • مک آدرس در EEPROM: هر کارت شبکه از یک آدرس منحصر به فرد که به آن آدرس فیزیکی شبکه نیز گفته می‌شود ، برای انتقال بسته‌های اترنتی به کامپیوتر برخوردار است.

 

  • براکت: برای تثبیت کارت شبکه در اسلات افزونه کامپیوتر (سرور) از براکت استفاده می‌شود که در دو اندازه 12 سانتی‌متری (full-height) و 8 سانتی‌متری (low-profile) عرضه شده‌اند.

 

  • کانکتور: به طور معمول در ارتباط اترنتی از این تجهیز شبکه استفاده می‌شود تا بین کابل و پلاگین با بورد یک لینک فیزیکی ایجاد کنند.

 

  • جامبر یا دوآل (Dual or Jumper) در سوئیچ: چنانچه سوئیچ شبکه را خاموش یا روشن کنید می‌توانید عملیات ارتباط را کاملاً کنترل نمایید.

 

  • چراغ‌های LED: برای این‌که از وضعیت کارت شبکه، اتصال یا عدم اتصال شبکه و انتقال یا عدم انتقال دیتا، اطلاع داشته باشید، به چراغ‌های کارت شبکه توجه نمایید.

 

  • باس‌های استاندارد: برای برقراری ارتباط بین کارت شبکه و سرور (کامپیوتر) این تجهیز در قسمت کناری کارت شبکه قرار گرفته است تا این ارتباط از طریق اسلات افزونه برقرار گردد.

 

  • مبدل فیبر نوری (Media Convertor)

 

عملکرد مبدل فیبرنوری به این شکل است که یک سیگنال از کابل مسی دریافت می‌کند و بعد از تبدیل آن به یک سگنال نوری سبک، انتقال آن از طریق فیبر نوری صورت می‌گیرد. در سمت دیگر در انتهای فیبرنوری، سیگنال نوری از سوی گیرنده مبدل فیبرنوری دریافت می‌گردد و سپس مجدد بع سیگنال مسی برگردانده می‌شود.

  • روتر (Router)

شرکت تجهیزات شبکه

یکی از بااهمیت‌ترین و مؤثرترین تجهیزات اکتیو شبکه، روترها هستند. روترها در شبکه‌های LAN و WAN‌مورد استفاده قرار می‌گیرند که مدل‌های گوناگون و معماری‌های متفاوتی، طراحی و معرفی شده‌اند. امروزه استفاده از روترها در شبکه بسیار رایج است. از جمله دلایل رواج به‌کارگیری روتر، ضرورت برقراری ارتباط بین یک شبکه با شبکه‌های دیگر (اینترنت و یا سایت‌های از راه‌ دور دیگر) است. روتر‌ها همان‌طور که نام آن‌ها پیداست، وظیفه ارسال دیتا از یک شبکه به شبکه‌ای دیگر را برعهده دارند. در حقیقت در هنگام بزرگ بودن شبکه که هربخشی از آن دارای یک بازه آدرس IP مختلف باشد، روترها برای برقراری ارتباط بین این بخش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و درصورتی که روتر نباشد، برقراری ارتباط میسر نمی‌شود. روترها موظفند بین شبکه‌های مختلف ارتباط برقرار کنند و آدرس IPهای تجهیزات شبکه را شناسایی نمایند.

  • سوئیچ (Switch)

از دیگر تجهیزات مهم شبکه اکتیو سوئیچ‌ها هستند. به کمک یک سوئیچ، چند کاربر به طور همزمان می‌توانند اطلاعات خود را در بستر شبکه ارسال کنند. این موضوع که سرعت ارسال اطلاعات هر یک از کاربران چه میزان باشد تأثیری روی سرعت دست‌یابی دیگر کاربران شبکه ندارد. همانتد روتر که به کمک آن ارتباط بین شبکه‌ها امکان‌پذیر می‌شود، سوئیچ‌ها نیز وظیفه دارند که بین چندین کامپیوتر ارتباط برقرار کنند و داده‌ها را از طریق چند کاربر و تقسیم پهنای باند انتقال دهند. انواع متفاوتی برای شبکه‌ها و سوئیچ‌ها تعریف شده است.

سوئیچ‌های LAN به سوئیچ‌هایی گفته می‌شود که برای هر کدام از اتصالات داخل شبکه داخلی به کار برده می‌شوند. به کمک این سوئیچ‌ها مجموعه‌ای از ارتباطات شبکه بین فقط دو تجهیز در زمانی که لازم است ایجاد می‌شود.

تجهیزات شبکهتجهیزات شبکه

مزایای به‌کارگیری سوئیچ (Switch)

  • برقراری ارتباط بین چندده و جتی چند صد تجهیز را به صورت مستقیم و هوشمند امکان‌پذیر می‌نماید.
  • ارتباط با سرعت بسیار بالا را ارائه می‌دهد.
  • نظارت و مدیریت عملکرد کاربران را میسر می‌سازد.
  • کنترل پهنای باند مصرفی کاربران امکان‌پذیر می‌سازد.
  • امکان تقسیم شبکه به قسمت‌های کوچک‌تر و تعیین چگونگی دسترسی افراد به بخش‌های گوناگون را ارائه می‌دهد.
  • اکسس‌پوینت (Access Point)

بین سوئیچ‌ها و اکسس‌پوینت‌ها شباهت بسیار زیادی وجود دارد . اکسس پوینت‌ها وظیفه برقراری ارتباط بین کامپیوترها را در بستر شبکه بی‌سیم (Wireless Network) برعهده دارند. در واقع همان‌طور که در شبکه‌های کابلی ارتباط بین کامپیوترها با وجود سوئيچ شبکه امکان‌پذیر است ، برای برقراری ارتباط بین کامپیوترها در شبکه‌های وایرلس به سخت‌افزار دیگری که به آن اکسس‌پوینت گفته می‌شود نیاز داریم. 

  • مودم (Modem)

یکی از نام‌آشناترین تجهیزات شبکه اکتیو، مودم‌ها هستند که به‌منظور برقراری ارتباط با اینترنت به کار برده می‌شوند. در حال حاضر کاربران اینترنت از شیوه‌های مختلفی برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنند اما ساده و رایج‌ترین این شیوه‌ها، به‌کارگیری مودم‌های ADSL است.

تجهیزات شبکهتجهیزات شبکه

مزایای استفاده از مودم‌های ADSL:

  • کاربران را قادر می‌سازد همزمان با اینکه در حال استفاده از اینترنت هستند، مکالمات تلفنی آن‌ها مختل نشود و بتوانند از خط تلفن استفاده کنند.
  • مودم‌های ADSL در مقایسه با مودم‌های معمولی از سرعت بسیار بالاتری برخوردارند.
  • استفاده از این مودم‌ها به سیم‌کشی جدید نیاز ندارد. این مودم‌ها قادرند از خط تلفن موجود استفاده کنند.
  • پرینت‌سرور (Print Server)

این دستگاه برای مواقعی که قصد دارید یک پرینتر را در شبکه برای استفاده همه کاربران در بستر شبکه به اشتراک بگذارید بدون این‌که نیازی به کامپیوتر دیگر داشته باشید، به کار برده می‌شود.

تجهیزات شبکهتجهیزات شبکه

برای این کار، پرینتر از طریق کابل USB یا Parallel به پرینت‌سرور وصل می‌شود و بین پرینت‌سرور و سوئیچ شبکه نیز از طریق یک کابل شبکه اتصال برقرار می‌گردد و به این‌ترتیب پرینت‌سرور دارای IP‌می‌شود و در شبکه شناسایی می‌گردد و در نتیجه کاربران می‌توانند درخواست‌های چاپ خود را به پرینتر ارسال کنند و نیازی به یک کامپیوتر همواره روشن که یک پرینتر روی آن Share شده باشد برای ارسال پرینت از سوی سایر کاربران، نیست.

  • دیوار آتش (Firewall)

شرکت تجهیزات شبکه

تأمین امنیت اطلاعات در شبکه برای شرکت‌ها و سازمان‌ها بسیار حائز اهمیت است. فایروال‌ها به دو صورت سخت‌افزاری و یا نرم‌افزاری در بستر شبکه قرار می‌گیرند و مانند یک فیلتر عمل می‌کنند و از ورود بدافزارها و ویروس به شبکه سازمانی شما جلوگیری می‌نمایند. فایروال‌های نرم‌افزاری به صورت نرم‌افزارهای کاربردی به بازار معرفی شده‌اند. فایروال‌های سخت‌افزاری در مقایسه با فایروال‌های نرم‌افزاری قدرت و قیمت بالاتری دارند.

  • سرور (Server)

شرکت تجهیزات شبکه

سروراچ پی مهم‌ترین بخش تجهیزات شبکه را در برمی‌گیرند که وظیفه ارائه سرویس را بر عهده دارد و طراحی و تولید آن‌‌ها با تنوع بسیار در کارایی صورت می‌گیرد تا در شبکه‌های گوناگون و ابعاد متفاوت بتوان از آن‌ها استفاده کرد.

تجهیزات شبکه در سرور ها و اهمیت آن

سرورها با هدف اصلی به‌اشتراک‌گذاری منابع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تولید شده‌اند و در دو دسته سرور اختصاصی (Dedicated Server) و سرور مجازی (Virtual Private Server) عرضه شده‌اند.

سرورها دربرگیرنده‌ی مجموعه‌ای از سخت‌افزارها هستند که به آن‌ها تجهیزات سرور گفته می‌شود. انواع تجهیزات سرور عبارتند از:

  • تجهیزات کولینگ : فراهم‌کردن امکان خنک‌سازی تمامی قطعات الکترونیکی سرور
  • سنسور دما: به کمک این سنسورها، دمای داخل کیس سرور تعیین می‌شود و فرمان کار با سرعت بالا به فن داده می‌شود.
  • فیلترهای تصفیه: از دیگر تجهیزات شبکه و سرور است که به‌منظور حفظ خنکی، تصفیه و یا فیلترکردن هوا همراه با فن به کار برده می‌شوند.
  • امنیت فیزیکی: سرورها به‌منظور حفظ دیتا در مراکزداده مهم به لحاظ امنیت فیزیکی در سطح بالایی قرار دارند.
  • صفحه نمایش وضعیت: یکی از تجهیزات شبکه و سرور نمایشگر وضعیت است که به شکل لامپ‌های LED هستند.
  • پورت‌ها : از پورت‌ها به منظور راه‌اندازی سرور و دیگر تجهیزات سرور استفاده می‌شود.

قیمت تجهیزات شبکه و عوامل تأثیر گذار روی قیمت راه‌اندازی آن

یکی از مواردی که در قیمت تجهیزات شبکه تأثیر دارد، این است که تجهیزات مربوط به شبکه اکتیو است یا پسیو. مورد دیگر نقش تجهیز موردنظر در راه‌اندازی شبکه است.

مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار در هزینه راه‌اندازی یک شبکه‌ی کامپیوتری:

  • تعیین نوع سرور: مشخص کنید که سرور مورد استفاده در شبکه موردنظر شما، سرور لینوکس است یا سرور مایکروسافت. نوع سرور تعیین‌کننده سایر تجهیزات شبکه از جمله نوع روتر و … است.
  • نیاز به مانیتورینگ شبکه: اگر در شبکه شما، نیاز به مانیتورینگ باشد، این سیستم برای اعلان و هشدار به کار می‌رود. هزینه آن نیز بستگی به تجهیزات لازم دارد.
  • گرفتن بک‌آپ : این مورد که پشتیبان‌گرفتن از اطلاعات لازم در شبکه به چه صورتی انجام می‌شود، در قیمت آن نقش اساسی دارد. اگر این فرایند به صورت خودکار باشد بدیهی است که هزینه بیش‌تری خواهد داشت. اطلاعات پشتیبان‌گرفته شده روی هاردهایی با ظرفیت بالا می‌بایست ذخیره شود. در نتیجه اگر نیاز به سیستم پشتیبان‌گیری خودکار داشته باشید لازم است بستر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را فراهم کنید و هزینه‌های مربوط به آن را پرداخت نمایید.

شرکت ساپراصنعت با بهره‌مندی از متخصصان و مشاوران در بخش فروش و پشتیبانی، شما را در انتخاب تجهیزات شبکه مناسب با ارائه ضمانت معتبر، و در تمامی مراحل پیکره‌بندی و نگهداری شبکه، یاری می‌رسانند.

پاسخ برخی از سؤالات متداول شما

1)تجهیزات شبکه به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

تجهیزات شبکه به طور کلی در دو دسته تجهیزات شبکه اکتیو و تجهیزات شبکه پسیو جای می‌گیرند. تجهیزاتی که با برق کار می‌کنند در دسته تجهیزات اکتیو جای دارند. به عنوان مثال می‌توان روتر، ‌سوئیچ، مودم و … را نام برد. تجهیزات پسیو، تجهیزاتی هستند که بدون نیاز به برق استفاده می‌شوند که پچ پنل، داکت، کابل شبکه و …. از این دسته هستند.

2) ساپراصنعت این تجهیزات را تأمین می‌سازد؟

بله، تمامی تجهیزات شبکه اکتیو و پسیو در ساپراصنعت موجود است و مشتریان عزیز می‌توانند برای دریافت راهنمایی، مشاوره و نیز استعلام قیمت تجهیزات شبکه، انتخاب و خرید تجهیزات موردنیاز از طریق شماره تماس 76871880-021 با همکاران ما در بخش فروش و کارشناسان فنی در ارتباط باشند.

3) به جز فروش تجهیزات شبکه، ساپراصنعت خدمات دیگری نیز ارائه می‌دهد؟

ما این افتخار را داریم که در بیش از یک دهه فعالیت شرکت، علاوه بر فروش تجهیزات شبکه و سرور، با ارائه خدماتی نظیر راه‌اندازی، پشتیبانی، تعمیر و نگه‌داری شبکه و دیتاسنتر همواره همراه مشتریان عزیز خود بودیم و خواهیم بود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email
در صورتی که نیاز به مشاوره دارید از طریق زیر اقدام نمایید. همکاران ما در کمترین زمان با شما تماس حاصل می‌کنند.

مطالب مرتبط

Cloud-computing
مقالات
mona hashemi

فناوری ابری

مفهوم تکنولوژی ابری و رایانش ابری پیشرفت روزافزون تکنولوژی، باعث شده است که فضای ابری به عنوان جایگزینی برای فضای سنتی به خصوص در دهه

ادامه مطلب »